Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Футбольний турнір "Юні таланти"

Дата: 14.03.2023 20:49
Кількість переглядів: 468

Нещодавно наша команда юних футболістів виступала на всеукраїнському футбольному турнірі "Юні таланти" в м. Бердичів. На стадіоні зустрілися 9 команд вікової категорії гравців 2009-2013 рр. Незважаючи на досить юний вік учасників, турнір пройшов потужно, напружено та професійно.

На полі гравці нашої команди працювали разом, допомагаючи один одному та намагаючись забивати м'ячі у ворота суперників. На першому груповому етапі нашими суперниками були однолітки з м. Чуднів та СК «Бердичів» з однойменного міста. В першому ж матчі ми поступились з рахунком 0:3 команді з м. Чуднів. А от матч з СК «Бердичів» видався напруженим та цікавим, де наші гравці нарешті змогли продемонструвати досить гідну гру і забили першими гол у ворота супротивника. Але вже втримати перевагу не змогли. У підсумку результат зустрічі 2:1 на користь СК «Бердичів». На заключному етапі змагань андрушківчани зіграли з командами смт Новогуйвинськ та м. Андрушівка. Не дивлячись на втому та неоптимальний склад, команда з Андрушок зайняла друге місце в групі, поступившись команді з Новогуйвинська 0:1 та зігравши внічию з однолітками Андрушівки.

У подальших іграх наші футболісти використовували різні стратегії та тактики, щоб здобути перемогу у турнірі. Але, незважаючи на всі зусилля та наполегливу працю команди, на жаль, результати турніру не були втішними. Ми зайняли передостаннє місце в турнірній таблиці.

У цілому, виступ нашої команди на всеукраїнському футбольному турнірі "Юні таланти" був незабутнім та запам'ятовуючим досвідом для всіх учасників. Важливо пам'ятати, що поразка є частиною спортивного життя. Але вона є і можливістю для покращення результатів у майбутньому. Тож побажаємо нашим спортсменам більш наполегливості на тренуваннях та в наступних змаганнях.

Підсумкова таблиця турніру «Юні таланти»

Місце

Команда

  1.  

Леви (м. Козятин)

  1.  

ДЮСШ «Хмільник»

  1.  

ДЮСШ «Чуднів»

  1.  

ДЮСШ «Іршанськ»

  1.  

ДЮСШ «Попільня»

  1.  

СК «Бердичів»

  1.  

ДЮСШ «Новогуйвинськ»

  1.  

ФК «Андрушки»

  1.  

«Фортуна» (м. Андрушівка)

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь