Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Останній шлях захисника: віддаємо шану та пам'ять герою

Дата: 01.04.2023 19:59
Кількість переглядів: 180

Андрушківська громада втратила ще одного героя - захисника, який віддав своє життя за мир та незалежність нашої держави. 25 березня під час виконання військового обов'язку під н. п. Кремінна Луганської області загинув житель с. Макарівка - Іван Вікторович Синицький.

Всі жителі села вийшли на дорогу, щоб провести його в останню путь. Люди коліно уклінно зустрічали похоронний кортеж, що проїжджав вулицями села до його родинної хати. Рідні, друзі, побратими та представники центру комплектування прийшли попрощатися з героєм.

Під час похорону відбувся молебень, який відслужив настоятель нашого Свято-Вознесенського храму отець Володимир.  У прощальному слові староста села Лілія Личко наголосила на важливості того, щоб ніколи не забували про тих, хто бореться за нашу свободу та мир. Вона згадала про те, як Іван ріс та приносив користь селу, служив та захищав нашу державу і закликала усіх пам'ятати про його жертовність і мужність.

Поховання відбулося з усіма військовими почестями. На могилі загиблого захисника був піднятий прапор України, а солдати віддали останній військовий салют своєму товаришу по зброї.

Старший солдат Іван Вікторович Синицький був вірним своїй присязі та завжди мужньо виконував свої обов'язки по захисту нашої країни від ворога. Він завжди був готовий до виконання будь-яких завдань, що ставила перед ним держава. Своєю сміливістю та відданістю він заробив повагу та шану від своїх побратимів та військового керівництва.

Від сьогодні Іван Вікторович Синицький став ще одним героєм нашої громади та всієї України. Його жертва не пройде марно. Ми поважатимемо його пам'ять та пам'ять інших захисників нашої Держави.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям загиблого героя.

Фото без опису

Вічна пам'ять та слава Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь