Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Футбольна весна в Андрушківській громаді

Дата: 10.04.2023 10:10
Кількість переглядів: 476

Фото без опису Юнацький турнір "Весняний кубок", який пройшов 9 квітня на майданчику зі штучним покриттям в Андрушківській громаді, дав старт новому футбольному сезону. Чотири команди, зокрема ДЮСШ "Ружин", збірна команда с. Немиринці та с. Березянка, Андрушки -1 та Андрушки - 2, були готові боротися за перемогу у цьому турнірі.

На футбольному полі відбувались цікаві матчі, повні динаміки та захоплюючих моментів. Юні футболісти були готові на все, щоб здобути перемогу та продемонструвати свої футбольні здібності.

Команди використовували свою тактику та стратегію, але було очевидно, що дух справжньої боротьби панував у повітрі. Хоча наші гравці ще молоді, вони демонстрували високий рівень гри та готові були до будь-якого виклику на полі.

В результаті спортивної боротьби перше місце та Весняний кубок дістався футболістам ДЮСШ «Ружин», на другому місці – збірна команда Немиринців-Березянки, третє зайняли юні гравці «Андрушки-1» і четверте – команда «Андрушки - 2». Всі учасники турніру були нагороджені медалями та отримали незабутні враження від змагань.

Під час нагородження у всіх присутніх був піднесений не тільки настрій, а й патріотичний дух. У церемонії вручення нагород прийняв участь воїн ЗСУ, наш земляк Бурдюг Сергій Юрійович, який на даний момент перебуває у короткій відпустці з фронту.

Всі команди отримали від організаторів, тренерів слова похвали та підтримки для подальшого розвитку в спорті. Відбувся незабутній турнір, де юні футболісти отримали цінний досвід, познайомились з новими друзями та продемонстрували своє вміння грати в футбол.

Ми вітаємо всіх юних футболістів із перемогами та бажаємо успіху у майбутніх змаганнях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь