Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

«МИ З КОЖНИМ ПРОВЕДЕМО ІНДИВІДУАЛЬНУ ПІДГОТОВКУ, ЗЛАГОДЖЕННЯ БАТАЛЬЙОНУ», — КОМАНДИР «ЛЮТІ» ОЛЕКСАНДР НЕТРЕБКО

Дата: 25.04.2023 13:07
Кількість переглядів: 101

В Україні триває рекрутингова кампанія у штурмові бригади “Гвардії наступу”. Начальник Департаменту поліції особливого призначення об’єднаної штурмової бригади «Лють» полковник поліції Олександр Нетребко розповів в інтерв’ю журналістам про створений відносно нещодавно підрозділ “Лють”.

Полковник наголошує, що головний девіз бригади — перекувати свою лють на зброю. А лють “Гвардії наступу” — це помста!

Олександр Нетребко пояснює, що при відборі до «Люті» з кожним рекрутом проводять співбесіду й пояснюють, що бригада не буде в тилу, а піде у наступ.

«Наступ — це ближній бій, коли кулі летять над головою. Кожного питаємо, чи готовий до такого. Але перед тим, як люди підуть у бій, ми з кожним проведемо індивідуальну підготовку, злагодження батальйону, а вже потім — бій. Це не так, що ми їдемо на лінію фронту і сходу йдемо в атаку. Спочатку ми повинні з’ясувати обстановку, що, як, де і куди, якими маршрутами нам висуватися, де знаходиться противник, де їхні вогневі засоби — щоб їх знищити, а після цього вже йти у наступ», — розповів полковник Нетребко.

Нагадуємо про те, що людина яка хоче приєднатися до «Гвардії наступу», може подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua , де представлені всі бригади, які комплектуються.

Або ж подати анкету через Центри надання адміністративних послуг, перелік яких також представлений на сайті. Зокрема жителі Житомирського району можуть звернутися у Житомирі за адресою: майдан Польовий, 8 (“Прозорий офіс”).

Добровольцю запропонують 9 бригад на вибір, відповідно до його мотивації та поглядів. Якщо він хоче битися серед поліцейських — йому в «Лють». Якщо йому болить за Крим і він хоче взяти участь у звільненні півострова — тоді йде до «Кара-дагу». Хоче укріпити кордон або воювати в лавах прикордонників — обирає «Сталевий Кордон».

Долучайтеся до “Гвардії наступу”! Творимо Перемогу України разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь