Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

На потязі в країну знань

Дата: 02.06.2023 22:45
Кількість переглядів: 469

«Сьогодні урочисте свято в нас, воно буває лише раз.
Схвильований дуже дитячий садок – до школи своїх проводжає діток»

1 червня 2023 року в закладі дошкільної освіти «Сонечко» пройшло свято для дітей старшої групи – випускний.

Так символічно випускний святкували в міжнародний День захисту дітей. На жаль, сьогодні наша країна перебуває в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця.

Дитинство – це найкращий час. Скільки разів, вже будучи дорослими, всі ми повертаємося подумки в дитинство і думаємо – який же це щасливий світ! Отож відправились наші випускники на чарівному потязі у казкову подорож.

«Як вони швидко подорослішали!», «Ми незчулися…» - в один голос ахають батьки маленьких непосид. Ось і виросли малюки, ще недавно вчилися ходити, говорити. Здається, тільки вчора вони прийшли перший раз з мамами за ручку в дитячий садок – і ось вже прийшла пора сказати прощальні слова дитячому садку, теплому, рідному, гостинному будинку. Попереду школа – шкільні радості, шкільні товариші, перерви, дзвінки і букварі, перші труднощі, відповіді біля дошки і домашні завдання.

Випускний – це свято не лише для діток, а й для працівників закладу. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. В житті є речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Батьки подякували усім працівникам садочку за мужність, терпіння, за працю, за те, що вони є, за те , що кожен  день робили святом, віддавали дітям найдорожче – свою душу і своє серце.

А зараз хлопчики та дівчатка готуються прощатися з дитячим садком. Це перший випускний у житті. Красиве свято, але одночасно і сумне, адже дітки починають прощатися з дитинством. Так хочеться зупинити їх: «Не поспішайте дорослішати, не треба, адже дитинство не повернеш. Поживіть ще в ньому небагато, порадійте дитячій безтурботності.» Тож побажаємо, щоб у кожного  сьогоднішнього малюка в неминучому дорослому житті обов’язково здійснилася дитяча мрія. 

                         Катерина КУЦЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь