Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Покращення інфраструктури в селах громади для комфорту жителів

Дата: 20.06.2023 08:40
Кількість переглядів: 610

Завдяки зусиллям адміністрації Андрушківської громади продовжується благоустрій вулиць сіл. Це важливий крок до створення комфортного та привабливого життєвого середовища для наших мешканців. Шляхи, покриті якісними поверхнями та підтримувані в гарному стані, не тільки полегшують переміщення, але й підвищують загальну якість життя та економічний розвиток нашої громади. Продовжуємо працювати для створення ще кращої інфраструктури та комфорту для всіх жителів.

Одним з етапів проєкту розвитку благоустрою є організація безпечного середовища. Для реалізації цього напрямку в с. Андрушки було встановлено сферичне дорожнє дзеркало з метою забезпечення безпеки руху на виїзді з ринкової площі та зменшення ризику дорожньо-транспортних пригод у селі. Також проведений ямковий ремонт асфальтових доріг на вулицях села, ліквідоване стихійне сміттєзвалище по вул. Вишнева.

Нарешті реалізувалася багатостраждальна програма оновлення під’їзду від траси до села Красногірка. За результатом численних звернень голови громади Матківської О. Г. роботи з розчищення узбіч, грейдеруванню поверхні та підсипки були проведені та профінансовані коштом обласного бюджету.

У рамках проєкту зараз в селах Макарівка по вулицях Громових, Садова, Миру, Дружби, Набережна, Новорічна, Перемоги, Прорізна, провулок Загородній, в селі Красногірка по вулицях Садова, Шкільна, Шевченка, а також в селах Харліївка та Василівка проводиться планування поверхонь, грейдерування та підсипка ґрунтових вуличних доріг щебенем. Ці роботи виконуються з використанням автотранспорту та спецтранспорту, який був наданий ТОВ "Сігнет-Центр". Велика подяка генеральному директору Георгію Руслановичу Баришполю за його важливий внесок у реалізацію цього проєкту.

Благоустрій вулиць є необхідною складовою розвитку сільських територій. Він сприяє покращенню безпеки руху, забезпечує зручний доступ до житлових будинків та громадських приміщень, а також створює комфортні умови для пересування пішоходів та велосипедистів. Всі ці фактори сприяють підвищенню якості життя мешканців нашої громади. Далі буде.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь