Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Поховання загиблого Героя Удод Віктора Васильовича

Дата: 19.06.2023 16:45
Кількість переглядів: 212

І знов Андрушківська громада проводжає в останню путь свого Героя. Удод Віктор Васильович, старшій навідник, старший сержант, загинув 04 червня 2023 року неподалік населеного пункту Володине Волновахського району Донецької області, під час виконання обов’язків військової служби при захисті Батьківщини.

З сумом і болем від непоправної втрати, мешканці громади, односельці, друзі, знайомі створили живий коридор, опустившись на коліна зі сльозами на очах, щоб попрощатись зі своїм Героєм, Віктором Удодом. Він пожертвував своїм життям заради суверенітету, незалежності та цілісності України, не зраджуючи своїй військовій присязі ні на хвилину.

Мешканець селища Новопаволоцьке, Віктор був сумлінним працівником та добрим колегою, завжди готовим прийти на допомогу. З початку війни з родини Удодів був мобілізований найменший син Віктор на захист нашої країни. 22 вересня 2022 року родина Віктора Васильовича була повідомлена про те,  що їх син отримав вогнепальну-вибухову травму біля н.п. Краматорськ Донецької області. Зараз Віктор Вікторович знаходиться на лікуванні.

Удод Віктор Васильович був похований 19 червня на кладовищі села Паволоч зі всіма військовими почестями під звуки Державного гімну та траурного салюту.

Андрушківська сільська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус та уся громада висловлюють щирі співчуття та слова підтримки родині загиблого воїна.

Фото без опису

Світла пам’ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь