Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

День скорботи та вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2023 08:00
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Шановні друзі!

Сьогодні, 22 червня, ми відзначаємо пам’ятну дату - День скорботи та вшанування пам'яті жертв війни в Україні. Цей день нагадує нам про болісні сторінки нашої історії, коли війна забрала безліч невинних життів і залишила незцілені рани у серцях багатьох сімей.

У цей день ми згадуємо всіх тих, хто віддав своє життя за нашу свободу та незалежність. Ми пам'ятаємо героїчні подвиги воїнів та мирних громадян, які боролися за мир та справедливість. Вони стали символами мужності, самопожертви та незламності.

На жаль, нині Україна також переживає складний період своєї історії, який супроводжується війною. Серце країни страждає через втрати, руйнування і розділення. Сьогоднішній день нагадує нам, що війна не є тільки числами й статистикою. Вона має обличчя, імена, сім'ї. Вона має непоправні втрати та розлуку з близькими. Вона має розорені міста та спустошені серця. Вона має крик болю та сподівання на мир.

Не можна не згадати тільки тих, хто загинув під час минулих конфліктів, а й тих, хто втрачає життя прямо зараз, в умовах війни  що триває в Україні. Ми завжди будемо пам’ятати героїв нашої громади, які віддали своє життя задля мирного майбутнього своєї Батьківщини. Україна має виправданість називатися країною героїв. Наш народ завжди волів боротися за правду і справедливість, і ми не забуваємо про це навіть у найважчі часи. Війна, яка йде зараз, ставить перед нами виклики, які вимагають нашої єдності та солідарності.

Україна сильна, і ми разом будемо будувати майбутнє нашої країни, де мир пануватиме над війною, а добро здолає зло. Нехай кожен день стане кроком до відродження, до злагоди, до миру.

Олена Матківська, голова Андрушківської сільської територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь