Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Благодійний захід в Макарівці

Дата: 10.07.2023 14:35
Кількість переглядів: 727

Фото без опису 8 липня в селі Макарівка Андрушківської громади відбувся благодійний захід, який зібрав чимало глядачів. Святковий вечір розпочався з виступу наших юних артистичних талантів. Лунали зворушливі пісні, виконані обдарованими вокалістами. Танцювальні групи, в свою чергу, демонстрували захоплюючі хореографічні номери, які були виконані з великим мистецьким рівнем. Діти залюбки читали вірші, створювали флешмоби, даруючи глядачам справжнє задоволення.

Незаперечно, святкування Івана Купала не могло обійтися без морського царя. Величезний, зелений, грізний - він керував усім святковим дійством, захоплюючи уяву присутніх. І присутні глядачі не залишалися осторонь, весело та енергійно реагуючи на всі виступи артистів. Оплесками вони підтримували кожного юного таланта, засипаючи їх позитивом та визнанням.

А щоб голод не відривав від святкування досвідчені господині с. Макарівка пригощали усіх кулінарними шедеврами - бутербродами з різноманітною начинкою, апетитними рулетами, пиріжками, тістечками та іншими смаколиками.

Однак, святкування не обмежилося тільки розвагами та виступами. Організатори зробили захід ще більш змістовним, відкривши благодійний збір коштів на підтримку Збройних Сил України. Така ініціатива стала ще одним свідченням того, що українці не втомлюються об’єднуватись у складні моменти і підтримувати своїх захисників задля перемоги.

Ми висловлюємо щиру подяку всім, хто додав свій внесок у те, що такий захід відбувся: талановитим організаторам та виконавцям, щедрим спонсорам, гостинним господарям та господиням, а також усім жителям громади та гостям свята. Ваша підтримка та активна участь зробили цей вечір незабутнім.

Велика подяка нашим захисникам, зусиллями яких у нас є можливість проводити такі заходи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь