Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Здай кров - подаруй надію, врятуй життя!!

Дата: 19.07.2023 14:09
Кількість переглядів: 140

Увага, шановні мешканці Андрушківської громади!

 Нагадуємо, що взавтра, 20 липня, Житомирський обласний центр крові запрошує вас стати частиною благородного акту - здачі крові.

Здача крові - це простий, безболісний і безпечний процес, який дозволяє вам стати героєм, врятувати життя та подарувати надію тим, хто її найбільше потребує.

Будинок культури села Андрушка стане місцем, де ви зможете зробити вагомий внесок у цю благородну справу. Починаючи з 9:00 ранку і до 15:00 години, ви матимете можливість здати кров і внести свою частку в порятунок життів. Фахівці Житомирського обласного центру крові будуть проводити забір донорської крові у всіх охочих.

Важливо пам'ятати, що перед процедурою здачі крові потрібно дотримуватися кількох рекомендацій. Рекомендується перед процедурою виспатись, вживати здорове харчування, уникати вживання алкоголю і куріння, а також пити достатню кількість рідини.

Пам'ятайте, ваша кров - це неоціненний дар, який може стати шляхом до порятунку життя. Допоможіть тим, хто опинився в скрутному становищі, надайте їм надію на нове життя.

Допоможіть нашим воїнам швидше загоїти їхні рани, адже вони віддали частинку своєї крові за всіх нас. А ваша кров може стати ліками для них, допомагаючи їм повернутися до нормального життя.

Заздалегідь дякуємо за вашу підтримку і допомогу. Ми вдячні за вашу готовність підтримати тих, хто бореться за нашу свободу і безпеку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь