Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Кубок Памʼяті в Андрушківській громаді

Дата: 21.08.2023 10:30
Кількість переглядів: 455

19 серпня на стадіоні села Андрушки відбувся надзвичайно важливий спортивний захід - Кубок Пам'яті загиблих воїнів Андрушківської громади.

Із запрошених на турнір чотирьох учасників, зокрема зі смт. Ружин та с. Квітневе, на жаль, команда села Романівка не змогла взяти участь у цьому заході.

Щирим вітанням зустрів учасників змагань Володимир Леонідович Куркодим, заступник сільського голови. Він побажав спортсменам гідної гри, а глядачам цікавих футбольних емоцій. Після церемонії підняття Державного прапору під Гімн України та хвилини мовчання за загиблими Героями розпочався сам турнір.

І вже з перших моментів змагань стало очевидним, що усі команди будуть до кінця боротися за перемогу. Навіть попри високу температуру повітря, гравці виявили вражаючий ентузіазм та запеклість у грі, продемонструвавши високий рівень футбольних навичок.

Перший матч завершився перемогою господарів турніру, які зуміли обіграти команду зі смт Ружин з мінімальним рахунком 1:0. У другому поєдинку команда с. Квітневе розгромила футболістів з Ружина із рахунком 6:1. А в третьому матчі, андрушкивчани знову виявилися сильнішими, обігравши команду Квітневого - 2:0.

У підсумку, результати турніру були такими: третє місце здобула команда Ружинської ТГ, друге – у Квітневої громади, а перше місце заслужено посіла футбольна команда Андрушківської територіальної громади.

Нагородження переможців відбулося в урочистих обставинах. В нагородженні взяв участь Артем Ковальчук, син загиблого воїна, нашого земляка, Юрія Ковальчука, який прийшов разом із дідусем Олександром Петровичем та бабусею Ольгою Володимирівною. Усі команди були відзначені дипломами та цінними призами.

Висловлюємо вдячність футбольним командам, які боролись за перемогу у турнірі. Ми щиро дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити футбольні змагання та брати в них участь.

Герої не вмирають, вони відходять у вічність, і живуть у наших серцях, допоки їх згадують і пам’ятають.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь