Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Допомагаємо ЗСУ всі разом!

Дата: 28.08.2023 15:00
Кількість переглядів: 451

25 серпня у приміщенні Будинку культури с. Андрушки відбувся благодійний захід, ярмарок, метою якого був збір коштів на підтримку воїнів ЗСУ. Захід відкрився концертною програмою, яку підготували наші талановиті діти з театру-студії «Зорепад» та дорослий хор «Стигла вишня». Лунали патріотичні пісні, діти рекламували вірші, музичний супровід, даруючи гарний настрій, забезпечували керівники Андрушківського Будинку культури.

Фото без опису

Протягом усього заходу відвідувачі мали можливість долучитися до благодійності, придбавши різноманітні смаколики, запропоновані нашими господинями, а це і різноманітні тістечка, кекси, торти, трубочки, пиріжечки з різноманітною начинкою, пампушки, піца, рулети та багато інших ласощів. Чимала черга зібралася й біля столу з цукровою ватою, а солодкі напої мали неабиякий попит.

За час роботи ярмарку було зібрано 28 166 грн. Зібрані кошти будуть спрямовані для надання підтримки воїнам Збройних сил України, які щодня ризикують своїм життям заради нашої свободи та безпеки.

Подібні благодійні заходи вже стають частиною української традиції, де жителі громади об’єднуються для підтримки тих, хто стоїть на передовій, захищаючи наше спільне майбутнє. Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь