Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Діти Перемоги

Дата: 15.11.2023 11:26
Кількість переглядів: 304

На Житомирщині триває великий соціальний проєкт «Діти Перемоги», який був ініційований народним депутатом України Арсенієм Пушкаренком та реалізований спільно з Житомирським обласним академічним театром ляльок. 

«Завдяки Збройним силам України, які боронять суверенітет і територіальну цілісність держави, наша країна залишається вільною та демократичною. Тож першочерговий обов’язок кожного українця — підтримувати ЗСУ і піклуватися про родини захисників. «Діти Перемоги» — це саме про таку підтримку близьких і рідних наших Героїв», — переконаний Арсеній Пушкаренко.

Фото без опису

Святкова вистава, розважальна програма, солодощі, фотозона і Пес Патрон — усе організовано задля того, щоб родини наших військових мали змогу відволіктися від щоденних новин і хвилювань, пов’язаних із війною. Кожен із них щохвилини подумки за своїми рідними, які на передовій захищають Україну.

Андрушківська сільська рада на цю захоплюючу виставу у Житомирський театр ляльок організувала проїзд 86 дітей нашої громади – сиріт, з малозабезпечених родин, дітей учасників бойових дій, дітей, які знаходяться під опікою, дітей ВПО. Ця подія не лише збагатила кругозір малят, а й надала позитивних емоцій їх родинам в цей важкий час.

- Спільні зусилля для проведення таких заходів, як «Діти Перемоги», свідчать про нашу готовність підтримувати тих, хто ризикує своїм життям заради нашої свободи. Ці свята стають символом єдності і підтримки для родин наших військових, і я впевнена, що вони принесуть радість та надію під час важкого періоду, що переживає зараз наша країна – зазначила голова громади Олена Матківська.

«Для наших військових, які сьогодні виконують свій обов’язок на фронті і щодня ризикують життям, важливо знати, що вдома про їхні родини турбуються. Такі заходи є необхідними: вони дають можливість  у цей складний час подарувати  позитивні моменти як дітям наших Героїв, так і їхнім близьким, які раді бачити щасливі посмішки малечі», — наголосив Арсеній Пушкаренко.

Планується, що у рамках проєкту «Діти Перемоги» такі свята для родин військових проведуть по всій Житомирській області.

Фотографії із заходу шукайте за посиланням: https://instagram.com/pushkarenkoarsenii?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь