Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відкриття Класу безпеки

Дата: 14.02.2024 14:41
Кількість переглядів: 191

9 лютого у межах реалізації спільного всеукраїнського проєкту Міносвіти і ДСНС у Андрушківському ліцеї ім.А.Н.Вітрука Андрушківської сільської ради  відбулось відкриття Класу безпеки, який облаштували педагоги навчального закладу за підтримки місцевої влади та надзвичайників. Наразі це перший Клас безпеки у нашій громаді.

     Проєкт “Клас безпеки” спрямовано на посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти, формування в учнів здоров’я збережувальних компетентностей, отримання знань щодо правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги. 

    Клас розділений на кілька навчальних зон та обладнаний інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки. Тут діти різних вікових груп зможуть  в теорії і на практиці в ігровій формі навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги із залученням працівників ДСНС, Нацполіції, Товариства Червоного Хреста України, медиків, ООН ЮНІСЕФ України та інших.

Відкривали клас безпеки та провели перше заняття Татарчук Ю.А., головний інспектор ВЗНС Житомирського районного управління ГУ ДСНС України  у Житомирській області та Волотівська А. А., провідний інспектор ВЗНС Житомирського районного управління ГУ ДСНС України  у Житомирській області. До проведення першого заняття  в Класі безпеки долучився дільничний офіцер поліції Табачук В.В.

     Зараз такі тематичні класи мають вкрай важливе значення, адже знання з безпеки – запорука успішного та безпечного майбутнього країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь