Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

II етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» в Андрушківській громаді

Дата: 03.04.2024 15:13
Кількість переглядів: 55

Допоки школярі відпочивали на весняних канікулах, на базі Андрушківського ліцею ім. А.Н. Вітрука з 26.03.2024р. по 28.03.2024 відбувся II територіальний етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

Першими, 26.03.2024 р. турнір відкрили юні волейболісти. Участь в іграх взяли 7 волейбольних команд (4 команди хлопці та 3 команди дівчата). Під час змагань спортсмени проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку. Жага до перемоги, боротьба між командами була емоційною, насиченою та завзятою. 

Участь у цих змаганнях є чудовою мотивацією до спорту, розвитку лідерських якостей, порцією позитивних емоцій. Спортсмени не лише змогли закріпити набуті знання, але й отримали чудовий досвід командної гри.

Організатори заходу підбили проміжні результати й визначили переможців змагань II етапу «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Андрушківську територіальну громаду в III (районному) етапі представлятимуть у змаганнях з волейболу, футзалу та баскетболу команди-переможці II етапу.

Зауважимо, що головний результат змагань уже досягнуто – залучення учнів до культури здорового способу життя. Юні спортсмени показали свої можливості, здібності, таланти й уміння.

Бажаємо кожному учаснику спортивних поєдинків завжди залишатися переможцями по життю, вірити у свої сили, постійно прагнути до перемог і високих нагород.

Разом тримаємо спортивний фронт України! Спільно до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь