Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Конгрес Сполучених Штатів Америки зробив наступний важливий крок задля надання Україні пакету допомоги у понад 60 мільярдів

Дата: 24.04.2024 15:50
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Україна та Сполучені Штати Америки продовжують зміцнювати свої взаємні стосунки через новий важливий крок у співпраці. Конгрес Сполучених Штатів прийняв рішення про надання значного пакету допомоги Україні у розмірі понад 60 мільярдів доларів. Цей крок підтверджує глибоке партнерство між двома країнами та підтримку демократії та суверенітету України.

Схвалення рішення щодо пакета допомоги від США дуже важлива подія для України. Завдяки цій допомозі наші військові зможуть отримати потрібну зброю, захистити наше небо та врятувати багато життів українців. Це важливий інструмент в наближенні миру в наших домівках. 

В Сенаті Конгресу США республіканці та демократи продемонстрували свою єдність, схваливши цей законопроєкт, на який ми так довго очікували. Наступним кроком є підпис Президента США Джо Байдена, який вже наголошував на важливості цієї допомоги. Це історичне рішення виходить за межі політики та показує непохитність коаліції демократичних країн. Ми вдячні американському народу за підтримку з перших днів повномасштабного вторгнення.

Цей крок зі сторони Конгресу США підкреслює стратегічне партнерство між Україною та Сполученими Штатами. Він демонструє важливість українського питання для американської політики та підтверджує готовність США виступати на захист нашої Держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь