Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Візит народного депутата

Дата: 16.06.2017 21:09
Кількість переглядів: 1017

14 липня 2017 року Андрушківську територіальну громаду з робочим візитом відвідав народний депутат України Ревега Олександр Васильович. Разом з головою Попільнянської районної адміністрації Суботенком Романом Васильовичем та своїми помічниками народний депутат провів декілька зустріч з представниками громади, жителями сіл, підприємцями. На зустрічах обговорювались важливі питання, які турбують жителів громади і потребують допомоги у їхньому вирішенні.

Голова ОТГ Анатолій Борисович Бочківський попросив п. Ревегу роз’яснить декілька Законів України, прийнятих останнім часом Верховною Радою, звернувся з проханням про допомогу для шкіл та дитячих садочків в сфері модернізації, висказав свою думку про позитивні наслідки етапів децентралізації.

Кожен з відвідувачів хотів вирішити ті питання, які більш всього потребують уваги и підтримки з боку держави. Депутат Андрушківської сільської ради Смаль Микола Іванович та староста с. Василівка Ковбасюк Зоя Михайлівна звернули увагу народного депутата на проблеми Василівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступеню з заміною вікон у приміщеннях та установкою нової системи опалення, а також придбанням обладнання для благоустрою села. Директор Харліївської школи Мельник Роман Борисович висвітлив проблему з меблями для шкільної столової та класних кімнат, а староста Харліївки Пеценко Віталій Анатолійович запропонував депутатові підтримати будівельні роботи, які проводяться на селі, придбанням бетонозмішувача. Багато питань носило особистий характер, задля  вирішення яких люди вичерпали особові можливості, що змусило їх звернутися за допомогою до народного обранця.

Болючим питаннями виявилися і дорожні проблеми, за рішенням яких до Олександра Васильовича звернувся заступник сільського голови Куркодим Володимир Леонідович. Річ в розмові йшла про ділянку дороги районного значення між Андрушками та Макарівкою. Місцеві жителі з досвіду користування цієї ділянкою знають, що там скоріше є відсутність дороги, аніж її присутність. Депутат запропонував декілька варіантів вирішення проблеми, які, однак,  потребують додаткових вивчень. Також Володимир Леонідович запитав у депутата про допомогу у побудові під’їзду до загальноосвітньої школи в с. Василівка, на що п. Ревега дав чітко визначене направлення в вирішенні цього питання. Багато нюансів відпадуть при створенні опорної школи з філіями, на утримання та обслуговування якої будуть йти державні субвенції.

Пан Ревега прийняв усіх бажаючих і жодне питання не осталось без уваги народного депутата, але не всі наші проблеми народний депутат в змозі вирішити зараз і назавжди. По деяким питанням Олександр Васильович запропонував написати листи на адресу своїх помічників, в яких детально описати предмет звернення.

Підводячи резюме цієї зустрічі можна сказати, що народні обранці приймають участь у житті селян, однак не мають можливостей вирішити їх проблеми повністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь