Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

#ТИЯК

16 Вересня, 2024 р., 14:14
Ви коли-небудь проводили вечір, читаючи коментарі в Instagram або дискусії у Twitter? Чомусь нас приваблює, коли люди сперечаються в інтернеті, і ми годинами можемо стежити за чужими конфліктами. Але чому так?
12 Вересня, 2024 р., 10:56
Як не втонути в негативі, якщо добрі новини в морі інформації сьогодні майже непомітні?
11 Вересня, 2024 р., 14:06
Більшість чоловіків не звикли говорити про свої переживання та емоції.
10 Вересня, 2024 р., 13:19
Так, «гормон щастя» можна отримати різними шляхами.
04 Вересня, 2024 р., 10:27
В рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» в Україні стартувала масштабна інформаційна кампанія, що має на меті подолати стигму навколо проблем ментального здоров’я чоловіків та заохотити їх звертатися по допомогу, коли вони цього потребують.
04 Вересня, 2024 р., 09:28
На заході були присутні управлінці з медичної та соціальної сфер, психологи, психотерапевти, керівники неурядових організацій, вчителі та лікарі зі 122 територіальних громад із 20 областей України.
02 Вересня, 2024 р., 14:41
Мета - не просто допомога, а допомога якнайближче. Саме про це та заради цього відбулась робоча зустріч «Стійкість одного - стійкість мільйонів» з регіональними командами, які впроваджують Всеукраїнську програму ментального здоров’я Ти як?  
28 Серпня, 2024 р., 13:50
Іноді чужа радість може викликати у нас роздратування. Особливо це відчувається в складні періоди, коли власне життя сповнене стресу або невизначеності.
26 Серпня, 2024 р., 16:11
Панічна атака? Впоратися з нею можна за допомогою спеціальних технік. Наприклад, «5–4–3–2–1», що допомагає сконцентруватися на відчуттях та «заземлитися».
06 Серпня, 2024 р., 10:51
5 серпня у МКІП відбулась робоча зустріч щодо реалізації проєкту МКІП «Бібліотеки як простір психосоціальної підтримки». Мета флагманського проєкту «Мистецтво допомагати» в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативи першої леді Олени Зеленської – перетворити бібліотеки на місця, де кожен зможе отримати необхідну психологічну допомогу та підтримку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь