Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

#ТИЯК

09 Лютого, 2024 р., 10:08
Щойно стає відомо про постраждалих через ворожі обстріли, на допомогу поспішають рятувальники, медики, а також психологи, готові надати допомогу тим, хто зазнав гострої реакції на стрес.
06 Лютого, 2024 р., 13:15
Про це свідчать результати другої хвилі дослідження «Ментальне здоров’я та ставлення українців до психологічної допомоги під час війни». Його провела компанія Gradus Research у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською.
25 Січня, 2024 р., 13:27
Під головуванням першої заступниці начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко відбулося чергове засідання Координаційного центру з питань підтримки цивільного населення області.
10 Січня, 2024 р., 13:20
У с. Городок відбувся тренінг з ментального здоров'я для працівників селищної ради на тему: «Як не втратити себе під час війни та зберегти своє ментальне здоров'я».
09 Січня, 2024 р., 15:39
Ніхто не може заперечити той факт, що мистецтво позитивно впливає на наш емоційний стан, допомагає відійти від буденності, тривожного повсякдення, естетично і духовно збагатитися. Зрештою підтримати своє ментальне здоров’я.
25 Грудня, 2023 р., 10:57
Для підтримки цього напряму Національна служба здоров’я України реалізує окремий пакет з підтримки ментального здоровʼя — “Супровід і лікування дорослих і дітей з психічними розладами на первинному рівні медичної допомоги”.
29 Листопада, 2023 р., 15:06
Якщо дитині важко розслабитися, вона напружена і не може заснути, позіхніть разом із нею. Так-так, навіть якщо не хочеться. Відкрийте широко рота та позіхніть від душі  
28 Листопада, 2023 р., 11:07
Нічні сирени й обстріли та тривога за себе і близьких додали українцям безсонних ночей. Що робити, якщо вночі не вдалося виспатися і на ранок ви почуваєтеся втомленими та розбитими?
22 Листопада, 2023 р., 10:33
Про це розповіла радниця начальника Житомирської обласної військової адміністрації з гуманітарних питань та ментального здоров’я, координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” Ірина Гладка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь