Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
09 Квітня, 2024 р., 09:34
Для зручності оплати комунальних послуг, адміністративного збору, поповнення мобільного, проведення різноманітних платежів у приміщенні Андрушківської сільської ради встановлено платіжний термінал.
08 Квітня, 2024 р., 14:41
6 квітня  минув вже другий рік, як жорстока війна забрали життя нашого Героя, Шемета Леоніда Валентиновича. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати близької, рідної людини… Та нехай добрий світлий спомин про нашого мужнього захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам'яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
28 Березня, 2024 р., 10:21
Урядом затверджено постанову Кабінету Міністрів України від 15.03.2024 N. 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції». Названою постановою внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 22.06.2022 № 918.
27 Березня, 2024 р., 15:31
27 березня у сел. Новопаволоцьке відбулась церемонія прощання з нашим загиблим захисником – Сидорчуком Максимом Миколайовичем.
11 Березня, 2024 р., 16:25
Сьогодні минає другій рік як перестало битися серце нашого захисника Таращука Віктора. Він загинув на самому початку війни, під час наступу ворожих військ на Київ, захищаючи цілісність та суверенітет Держави.
11 Березня, 2024 р., 09:37
9 березня в с. Василівка відбувся благодійний захід-концерт до Міжнародного жіночого дня. В концертній програмі приймали участь місцеві артисти, талановиті аматори, вокалісти і актори. Глядачі були в захваті від виступів хору, жартівливих сценок, чудового виконання пісень та читання віршів.
10 Березня, 2024 р., 06:26
Створення українського гімну бере початок з осені 1862 року: український етнограф, фольклорист, поет Павло Платонович Чубинський пише вірш «Ще не вмерла Україна», якому у майбутньому судилося стати національним, а згодом і державним гімном українського народу. 
09 Березня, 2024 р., 07:27
«Народ Шевченка не забуває і ніколи не забуде. Поет живе в серцях свого народу».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь