Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
31 Травня, 2024 р., 08:58
Шановні учні, вчителі та батьки!
27 Травня, 2024 р., 16:01
26 травня в селі Макарівка відбулася урочиста подія - відкриття Алеї Слави загиблим героям, тим, хто віддав своє життя за мир та свободу рідного краю. На церемонії відкриття зібралися жителі села, родичі загиблих героїв, представники місцевої влади. Люди прийшли, щоб віддати шану тим, хто пожертвував своїм життям заради спільного майбутнього. Алея Слави, яка створена з ініціативи мешканців села та за підтримки місцевої адміністрації, стала символом непереможного духу та героїзму.
10 Травня, 2024 р., 10:00
Державна служба України з питань праці оголосила конкурс «Мистецтво безпеки праці» (далі — конкурс), який‹ об'єднує творчість, інновації та пристрасть до створення безпечного робочого середовища.
29 Квітня, 2024 р., 15:16
Грант для ветеранів та членів їхніх сімей "єРобота", до 5 травня, від 250 тис. до 1 млн. грн. (https://diia.gov.ua/services/grant-dlya-veteraniv-ta-chleniv-yihnih-simej)
29 Квітня, 2024 р., 15:02
Україна зараз знаходиться в складному становищі через війну у країни. Один з способів, яким місцева влада підтримує армію, є надання технічної допомоги, зокрема, дронів. Нещодавно Андрушківська сільська рада передала дрон DJI Mavic 3т на передову для допомоги українським захисникам відповідно до отриманого звернення військової частини.
26 Квітня, 2024 р., 09:17
Міжнародний день пам’яті про чорнобильську катастрофу відзначається щорічно 26 квітня.
25 Квітня, 2024 р., 14:02
Умови, механізм виплати роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, а також її строки та розмір, визначено Порядком надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893 (далі – Порядок № 893).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь