Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади


 

Дата: від до Скинути
26 Квітня, 2024 р., 09:17
Міжнародний день пам’яті про чорнобильську катастрофу відзначається щорічно 26 квітня.
25 Квітня, 2024 р., 14:02
Умови, механізм виплати роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, а також її строки та розмір, визначено Порядком надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893 (далі – Порядок № 893).
22 Квітня, 2024 р., 16:06
Сьогодні, 22 квітня 2024 року до рідної домівки у с. Андрушки в останній раз повернувся загиблий захисник України, воїн Збройних Сил, стрілець-помічник гранатометника, старший солдат Пилипчук Євген Іванович.
12 Квітня, 2024 р., 10:41
Наближається одне з найбільших релігійних свят — Світле Христове Воскресіння (Великдень). За традицією в цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей. У день святкування Великодня велика кількість віруючих збирається в храмах. Під час літургій священнослужителі та віряни використовують у приміщеннях відкритий вогонь, що робить свято потенційно небезпечним з точки зору пожежної безпеки. Тому саме в цей період рятувальники особливу увагу приділяють таким об’єктам. Служба порятунку «101» звертається до мешканців району з проханням, не забувати про правила пожежної безпеки під час прийдешнього свята.
09 Квітня, 2024 р., 09:34
Для зручності оплати комунальних послуг, адміністративного збору, поповнення мобільного, проведення різноманітних платежів у приміщенні Андрушківської сільської ради встановлено платіжний термінал.
08 Квітня, 2024 р., 14:41
6 квітня  минув вже другий рік, як жорстока війна забрали життя нашого Героя, Шемета Леоніда Валентиновича. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати близької, рідної людини… Та нехай добрий світлий спомин про нашого мужнього захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам'яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
28 Березня, 2024 р., 10:21
Урядом затверджено постанову Кабінету Міністрів України від 15.03.2024 N. 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції». Названою постановою внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 22.06.2022 № 918.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь