Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
05 Червня, 2023 р., 13:19
За ініціативи сільського голови Олени Матківської, 3 червня в селах Андрушківської громади відбулися заходи з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей. Ці заходи набули особливого значення для всіх дітей, що проживають у нашій громаді, адже вони змогли насолодитись веселими іграми та розвагами, організованими спеціально для них.
02 Червня, 2023 р., 14:00
 Фермерське господарство «Олгрис» з метою захисту бджільництва повідомляє про використання оприскувача NEW HOLLAND для внесення засобів захисту сільськогосподарських культур.
01 Червня, 2023 р., 14:10
Завершився футбольний турнір Ліга «Юніор», який проходив в смт Ружин. Турнір проходив в двох вікових категоріях, команда 2009/2019 р.н. розпочала виступ ще минулої осені. Результат виступу молодшої команди друге місце, перше зайняла команда ДЮСШ Ружин,  до речі ми поступились чемпіону лише один раз восени. Весною наші молоді гравці обіграли всіх суперників, в тому числі і переможців нинішнього турнір.
16 Травня, 2023 р., 20:13
 Фермерське господарство «Олгрис» з метою захисту бджільництва повідомляє про використання оприскувача NEW HOLLAND для внесення засобів захисту сільськогосподарських культур.
15 Травня, 2023 р., 08:43
 На порозі  -- літо, тож активізується відпочинок на природі: у скверах, парках, лісопарках. Водночас  актуальності набуває проблема кліщів, і зростають ризики    заразитися небезпечною хворобою. Зустріти кліща можна скрізь – в лісі, сквері чи парку, на березі річки або озера. Кліщі  є переносниками особливо небезпечної хвороби – бореліозу (хвороби Лайма).
12 Травня, 2023 р., 10:59
  Без місцевого самоврядування відновлення України неможливе. Громади не можуть довго знаходитись в режимі "очікування"… Тому важливо вже зараз визначити коли і як ми їх будемо відновлювати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь