Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
20 Листопада, 2023 р., 15:50
До Дня Гідності та Свободи, Національний музей Революції Гідності підготував інформаційно-методичні матеріали, які розкривають історичний контекст українських Майданів. У цих матеріалах висвітлені передумови, причини, хронологія подій, а також важливі аспекти самоорганізації суспільства, ініціатив та символів.
20 Листопада, 2023 р., 15:21
Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко на майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА розповів про підсумки виконаної роботи за тиждень.
15 Листопада, 2023 р., 11:26
На Житомирщині триває великий соціальний проєкт «Діти Перемоги», який був ініційований народним депутатом України Арсенієм Пушкаренком та реалізований спільно з Житомирським обласним академічним театром ляльок. 
14 Листопада, 2023 р., 09:06
Субота, 11 листопада, стала днем успіху для наших молодших футбольних команд, які взяли участь у чергових матчах дитячо-юнацької першості Ружинської ТГ "Ліга Юніор". Наймолодша команда, яка представлена гравцями 2013/15 років народження, вийшла на поле проти команди Ружина, тоді як старші футболісти, 2010/12 р.н. за домовленістю мали грати з командою села Топори.
31 Жовтня, 2023 р., 10:26
31 жовтня у світі відзначається неофіційний День збільшення психічних сил. В умовах нинішньої війни міцний стан  психіки є запорукою гарного стану здоров’я загалом. Адже в умовах стресі (яким є для усіх нас війна) психіка піддається багатьом небезпекам. Як насідок -- людина може отримати загострення хронічних хвороб, нові хвороби або навіть розпад особистості та абсолютно незворотні проблеми зі здоров’ям.
12 Жовтня, 2023 р., 08:23
12 жовтня – Всесвітній день зору. Він проводиться під егідою Всесвітньої організації охорони здоров’я  (ВООЗ)  щорічно у другий четвер жовтня -- для залучення глобальної уваги до проблем сліпоти, порушення зору і реабілітації людей з порушенням зору.
02 Жовтня, 2023 р., 14:15
30 вересня Андрушківська громада знов ховала свого захисника. Олександр Барановський, мешканець села Макарівка, віддав своє життя у боротьбі з окупантами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь