Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
04 Квітня, 2023 р., 11:17
Нематеріальна культурна спадщина України є чимось таким, що допомагає зберегти і передати традиції, звичаї та цінності наших предків майбутнім поколінням. Це є не менш важливим, ніж наші фізичні пам’ятки і пам’ятки архітектури.
01 Квітня, 2023 р., 19:59
Андрушківська громада втратила ще одного героя - захисника, який віддав своє життя за мир та незалежність нашої держави. 25 березня під час виконання військового обов'язку під н. п. Кремінна Луганської області загинув житель с. Макарівка - Іван Вікторович Синицький.
31 Березня, 2023 р., 08:00
31 березня 2023 р. минає 150 років від дня народження українського видатного політичного діяча Миколи Міхновського. З метою консолідації та формування історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті та належного відзначення пам’ятних дат і ювілеїв відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2022–2023 роках» ця дата відзначається на державному рівні.
30 Березня, 2023 р., 08:31
Корупція - використання особою наданих їй службових повноважень чи пов’язаних з ними можливостей з метою одержання неправомірної вигоди або прийняття такої вигоди чи прийняття обіцянки/пропозиції такої вигоди для себе чи інших осіб або відповідно обіцянка/пропозиція чи надання неправомірної вигоди особі, або на її вимогу іншим фізичним чи юридичним особам з метою схилити цю особу до протиправного використання наданих їй службових повноважень чи пов’язаних з ними можливостей.
29 Березня, 2023 р., 08:18
Верховною Радою України було ухвалено Закон України № 2120-IX “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану”.
28 Березня, 2023 р., 15:00
Щочетверга з 9:00 до 13:00 лікар КНП «Попільнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» буде проводити прийом пацієнтів в приміщенні амбулаторії за адресою с. Андрушки, вулиця Заводська, 16.
28 Березня, 2023 р., 08:35
1 квітня 2023 року у Житомирській області вступає в силу щорічна заборона на вилов риби. Заборона встановлюється з метою збереження водних біоресурсів і створення сприятливих умов для нересту риби. Адже нерест – це найважливіший період в житті риб.
27 Березня, 2023 р., 13:40
До річниці звільнення понад 1000 населених пунктів у різних областях України стартувала медіа кампанія під назвою «Міста Героїв».
27 Березня, 2023 р., 10:28
Минулими вихідними в с. Василівка пройшов благодійний захід, організований з метою збору коштів на підтримку військових, які ведуть боротьбу за мир та свободу нашої країни. У центрі зали була встановлена скринька для збору коштів, де кожен міг залишити свій внесок на допомогу нашим захисникам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь