Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
24 Січня, 2023 р., 16:03
Вірус папіломи людини (ВПЛ) є найпоширенішою інфекцією, що передається статевим шляхом. Вона може поширюватися через побутові предмети, а також від матері до дитини. 
23 Січня, 2023 р., 12:00
Благодійний проєкт «Важливий кожен»: літні мешканці Андрушківської громади отримали продуктові набори від фондів
12 Січня, 2023 р., 15:06
6-го січня в смт Ружин проводився турнір з міні-футболу та волейболу з нагоди новорічних та різдвяних свят серед дитячо-юнацьких команд Ружинської ТГ. В турнірі з міні-футболу приймала участь і наша команда юних футболістів 2010/2013 року народження.
11 Січня, 2023 р., 13:36
Усупереч світовому досвіду та позиції очільників громад у 2019 року Верховна Рада України скасувала обов’язок забудовників сплачувати до бюджетів територіальних громад кошти пайової участі. Тоді суспільство запевнили, що така ініціатива призведе до зменшення вартості будівництва і, відповідно, житла. В результаті, житло не стало доступнішим, а місцеві бюджети від нововведень втратили мільйони гривень.
11 Січня, 2023 р., 09:28
Забруднене повітря – одна з причин виникнення  багатьох легеневих (і не лише) хвороб. Ця проблема в останні роки набула в нашій країні великої актуальності.
06 Січня, 2023 р., 13:03
«Доступні ліки»: як знайти аптеку?
28 Грудня, 2022 р., 14:56
Адміністрація Андрушківської сільської ради висловлює слова щирої вдячності за надання допомоги дітям, особам з інвалідністю, людям літнього віку, вимушеним переселенцям, які перебувають на території нашої громади, за соціальну підтримку сімей, які потребують додаткового захисту в ці нелегкі для всіх часи. Продуктові набори, засоби гігієни, побутова хімія, дитяче харчування та підгузки - усе це надали наші надійні благодійники «Карітас України» та Фонд «Зростай в родині».
27 Грудня, 2022 р., 14:02
Зимові канікули для здобувачів освіти Андрушківської територіальної громади розпочалися з приємного сюрпризу. 25 грудня до них у гості завітали артисти Житомирського академічного обласного театру ляльок з розважальною програмою «Зимовий квест Зюйд – вест».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь