Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
27 Грудня, 2022 р., 12:11
До уваги жителів Житомирщини: на новорічні свята в області діє заборона на використання будь-якої піротехніки Звертаємо увагу жителів Житомирської області на те, що з 23 грудня на території області діє заборона використання всіє піротехніки: салютів, феєрверків та петард. Таке рішення ухвалила Рада оборони Житомирської області.
21 Грудня, 2022 р., 14:09
З початку воєнних дій близько 7,7 мільйона українців були змушені покинути домівки й переїхати в інші регіони України. Якщо це про вас і ви в пошуках нової роботи, дізнайтеся, як не стати жертвою примусової праці.
21 Грудня, 2022 р., 10:17
В умовах війни, коли вебсайти державних інституцій постійно атакуються ворогом, дуже важливо, щоб кожна людина мала доступ до усієї достовірної та важливої інформації про ситуацію, останні новини та інструкції, як убезпечити себе.
26 Листопада, 2022 р., 14:46
26 листопада Україна вшановує пам'ять мільйонів жертв Голодомору 1932-1933 років. На жаль, 90-ті роковини трагедії відзначаються в умовах повномасштабного російського вторгнення. Трагічні події сьогоднішнього дня наочно показують нам всім, що дуже важлива жива пам'ять всіх жертв.
22 Листопада, 2022 р., 09:01
Крос-секторальний проект In Touch Ukraine Foundation  за підтримки UNICEF Ukraine впроваджує проект «Спільно до навчання». У селах Андрушківської громади мобільна освітня бригада провела для дітей заняття з протимінної безпеки та історичну вікторину, яка дуже сподобалась юним всезнайкам. Виступ інтерактивно-пізнавального театру “Вгадай емоцію” був цікавим та веселим.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь