Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
26 Жовтня, 2022 р., 11:27
Вакцинація в умовах війни набула особливої актуальності. Адже кожна людина, де б вона не перебувала – повинна мати можливість отримати необхідні щеплення. Усвідомлюючи цю необхідність, представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) вже вдруге цього року передали нашій державі партію з десяти спеціальних автомобілів-рефрижераторів для транспортування вакцин.
12 Жовтня, 2022 р., 13:30
Відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року  № 658, Андрушківська сільська рада забезпечує реалізацію державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству шляхом здійснення контролю та за належністю вжиття заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.
03 Жовтня, 2022 р., 16:10
Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Літній вік людини ознака  досвіду і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей.
08 Вересня, 2022 р., 22:46
В селі Андрушки сьогодні провели в останню дорогу Андрія Сироветника, який загинув 3 вересня, в районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області, під час виконання бойового завдання. Вір­ний при­ся­зі син Ук­ра­їни, муж­ній, хо­роб­рий за­хис­ник з чес­тю і до останнього по­ди­ху ви­ко­ну­вав свя­щен­ний обов’язок. За мир в Ук­ра­їні від­дав най­цін­ні­ше — влас­не жит­тя. Біля родинного дому Андрія зібрались родичі, друзі, побратими, військові, знайомі та просто ті, хто виявив бажання віддати шану молодому герою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь