Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
17 Грудня, 2021 р., 10:24
27 територіальних громад Житомирського району стали учасниками проєкту «Ноутбук кожному вчителю», який реалізується Міністерством освіти та науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації. На цю програму було виділено 980 млн. грн. державної субвенції і на засадах співфінансування 1097 ноутбуків отримали вчителі з 90 навчальних закладів Житомирського району, серед яких є заклади і нашої громади.
24 Листопада, 2021 р., 15:00
За ініціативою сільського голови Андрушківська громада продовжує свій шлях до благоустрою. Сприятливі погодні умови 23 листопада дозволили провести роботи по  озелененню територій та закласти майбутній сад в селах Красногірка та Харліївка. Території під зони відпочинку було обрано згідно побажань місцевих жителів, рекомендацій спеціалістів-землевпорядників та за наявністю вільного місця.
01 Листопада, 2021 р., 11:13
30 жовтня у рамках глобальної екоініціативи «Greening of the planet» В Андрушках було висаджено більш ніж 100 дерев. В акції «Висадження дерев одним мільйоном людей за одну добу» прийняли участь працівники сільської ради, відділу освіти, мешканці села. Ціль акції -привернути увагу до проблем глобального потепління та відновлення екосистеми землі, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей по всій планеті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь