Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
09 Липня, 2021 р., 13:40
Під час робочої поїздки до Райгородоцької громади сьогодні, 08 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до відкриття ще одного об’єкту програми Президента «Велике будівництво» – амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у с. Райгородок Бердичівського району. 
07 Липня, 2021 р., 10:33
В рамках програми Президента «Велике будівництво» у Житомирській області триває ремонт автошляху Н-03 Житомир – Чернівці від м. Чуднів до межі з Хмельницькою областю. Здійснюється реконструкція та капітальний ремонт близько 30 кілометрів шляху на кількох ділянках.
07 Липня, 2021 р., 10:00
Стихійні лиха в цьому році не дозволяють розслабитися нікому. В повній мірі це відчули жителі вулиць ім. Ю. Ковальчука, Набережна в селі Андрушки, В. Житомирська в Красногірці, Набережна в Макарівці. Унаслідок сильного дощу великим потоком стічної води було підмито та пошкоджено вуличне покриття доріг комунальної власності місцевого значення. Нерегульовані потоки води вимили метрові ями та змили каміння, пісок, мучку та бруд на прилеглі приватні ділянки.  
06 Липня, 2021 р., 14:56
Надзвичайно приємну звістку отримали наприкінці дня – протягом 20-23 вересня на Житомирщині відбудеться командний чемпіонат України з чотириборства серед ДЮСШ та СДЮШОР.
02 Липня, 2021 р., 13:35
У рамках програми Президента «Велике будівництво» проводиться капітальний ремонт мосту через річку Норин у місті Овруч на шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 47+402
01 Липня, 2021 р., 11:39
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського на Житомирщині продовжується реалізація соціально важливих проєктів ТРИВАЄ РЕКОНСТРУКЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ОБЛАСНОЇ КЛІНІЧНОЇ ЛІКАРНІ  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь