Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
12 Червня, 2017 р., 14:26
Випуск у дитячих садочках це завжди прекрасне та зворушливе свято. 9 червня у ДНЗ «Ялинка» в с. Андрушки пройшов випускний бал для старшої групи. Будинок культури, в якому відбувалося свято, був заповнений батьками, запрошеними гостями, друзями та родинами випускників. Винуватці свята у вишуканих сукнях та елегантних костюмах мали дуже зворушливий та схвильований вигляд, а батьки відчували гордість за своїх вже таких дорослих чад.
30 Травня, 2017 р., 22:27
Не спіть, не дрімайте, спішіть, поспішайте, Всією сім'єю, всією ріднею до нас завітайте На музики троїсті, на танці вогнисті, на свято врочисте. Буде тут любо, буде тут гарно. пісень буде рясно. Розквітни у щасті, роде наш красний. Як море без чайки, як дім без хазяйки, Як без коріння стебло, так і без гурту село. Без гурту й громади нема і поради. А слово до слова – і вийде розмова! Заходьте ж бо люди, нам є, що сказати, Побачте, почуйте  народні таланти. Заходьте в господу, на місце почесне. Живи і возрадуйся, село наше чесне.
26 Травня, 2017 р., 14:45
Як і по всій Україні останній дзвінок в загальноосвітній школі с. Андрушки пролунав 25 травня. В цей урочистий день учні школи, їх батьки, вчителі та запрошені гості зібрались на шкільну лінійку. Для  дев’ятьох  випускників ця лінійка була останньоюшкільною подією в їх учнівськомужитті.
11 Травня, 2017 р., 08:14
9 травня в Андрушківській громаді проводилися урочисті заходи до Дня Перемоги над нацизмом. О десятій  ранку від центру села Андрушки святковою ходою вирушили колектив сільської ради та педагогічні колективи  школи, дошкільних навчальних закладів,працівники підприємств, учні загальноосвітньої школи, гості нашої громади. Колона з державними прапорами, пам’ятними вінками та квітами пройшла центральними вулицями села Андрушки до пам’ятного меморіалу воїнам-визволителям, які загинули у Великій Вітчизняній війні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь