Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
18 Вересня, 2017 р., 15:34
У парламенті зареєстровано законопроект, який надає право ОТГ розпоряджатися землями за межами населених пунктів. Асоціація міст України підтримує прийняття законопроекту №7118 і висловлює сподівання на його найскоріший розгляд у сесійній залі Верховної Ради України! Читати далі...
04 Вересня, 2017 р., 15:03
Першого вересня Андрушківська загальноосвітня школа знов зустрічала своїх улюблених мешканців – учнів і вчителів, першокласників і тих, для кого цей рік буде останнім учбовим роком в стінах цього закладу. В цей день урочистості зібрали на святкової лінійці не тільки учнів, а і їх батьків, родичів та гостей. Всі мали парадний вигляд і піднесений настрій, а особливо схвильованими були батьки першоклашок.
10 Липня, 2017 р., 14:59
Свято Івана Купали – це найцікавіша та найзагадковіша подія літнього сезону. Як кажуть легенди, в день, коли весняний Ярило уступає своє місце літньому Купала, відбуваються різноманітні магічні явища і настає час містики. В цю ніч розквітає папороть і її квітка стає джерелом сили, вдачі та таємних знань.
12 Червня, 2017 р., 14:26
Випуск у дитячих садочках це завжди прекрасне та зворушливе свято. 9 червня у ДНЗ «Ялинка» в с. Андрушки пройшов випускний бал для старшої групи. Будинок культури, в якому відбувалося свято, був заповнений батьками, запрошеними гостями, друзями та родинами випускників. Винуватці свята у вишуканих сукнях та елегантних костюмах мали дуже зворушливий та схвильований вигляд, а батьки відчували гордість за своїх вже таких дорослих чад.
30 Травня, 2017 р., 22:27
Не спіть, не дрімайте, спішіть, поспішайте, Всією сім'єю, всією ріднею до нас завітайте На музики троїсті, на танці вогнисті, на свято врочисте. Буде тут любо, буде тут гарно. пісень буде рясно. Розквітни у щасті, роде наш красний. Як море без чайки, як дім без хазяйки, Як без коріння стебло, так і без гурту село. Без гурту й громади нема і поради. А слово до слова – і вийде розмова! Заходьте ж бо люди, нам є, що сказати, Побачте, почуйте  народні таланти. Заходьте в господу, на місце почесне. Живи і возрадуйся, село наше чесне.
26 Травня, 2017 р., 14:45
Як і по всій Україні останній дзвінок в загальноосвітній школі с. Андрушки пролунав 25 травня. В цей урочистий день учні школи, їх батьки, вчителі та запрошені гості зібрались на шкільну лінійку. Для  дев’ятьох  випускників ця лінійка була останньоюшкільною подією в їх учнівськомужитті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь