Андрушківська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
27 Лютого, 2018 р., 11:20
"Шахи - це гімнастика для мізків" Блез Паскаль 25 лютого в будинку культури с. Андрушки відбувся шаховий турнір, в якому брали участь кращі майстри Андрушківскої громади з сіл Василівка, Макарівка і Андрушки, а також початківці-шахісти. Підготовкою змагань займався головний спеціаліст відділу освіти, молоді, культури і спорту Семеняка Василь Михайлович. Перед початком змагань був заповнений реєстраційний лист, в якому зареєструвалося 10 спортсменів. З них були сформовані 2 групи, учасникам оголошені правила і змагання стартували.
18 Лютого, 2018 р., 14:48
Свято Масниці в Андрушках
12 Лютого, 2018 р., 13:34
 04 лютого 2018 року, на 44-му році життя пішов у вічність депутат Андрушківської сільської ради, обранець 10 виборчого округу села Макарівка Андрушівської об’єднаної територіальної громади Попільнянського району Житомирської області – Олександр Петрович Крук.
05 Січня, 2018 р., 09:15
28 Вересня, 2017 р., 21:19
Тим, хто пізнати добро допоміг,  Тим, хто відкрив для нас тайни доріг,  Тим, хто нам крила дарує щодня,  Тим, хто відкрив нам жагу пізнання  Тим, чия праця важка, непроста,  Тим, чиє слово добром пророста,  Тим, хто відкрив нам науки світання  Наші святкові і щирі вітання! 
18 Вересня, 2017 р., 15:34
У парламенті зареєстровано законопроект, який надає право ОТГ розпоряджатися землями за межами населених пунктів. Асоціація міст України підтримує прийняття законопроекту №7118 і висловлює сподівання на його найскоріший розгляд у сесійній залі Верховної Ради України! Читати далі...
04 Вересня, 2017 р., 15:03
Першого вересня Андрушківська загальноосвітня школа знов зустрічала своїх улюблених мешканців – учнів і вчителів, першокласників і тих, для кого цей рік буде останнім учбовим роком в стінах цього закладу. В цей день урочистості зібрали на святкової лінійці не тільки учнів, а і їх батьків, родичів та гостей. Всі мали парадний вигляд і піднесений настрій, а особливо схвильованими були батьки першоклашок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь